Kako da eliminišete celulit 100%

Celulit predstavlja najčešći i najučestaliji fizički problem savremene žene. Kvrdžice, rupe, neravnomerno raspoređena koža, udubljenja na butinama, gluteusu, kukovima, često i stomaku čine da se osećamo neprivlačno i nesigurno, do te mere da gubimo želju da uopšte idemo na letovanje. Haljine kupujemo do kolena ili duže, a šorceve skroz otpisujemo dok ne rešimo „pomorandžinu koru“. Zapitajmo se da li je to zaista način na koji želimo da provedemo svako leto.

Celulit ima 90% žena. On isplivava na površinu usled degenerativnih promena u potkožnom masnom tkivu a posledica su nejednake razmene materijala ispod kože i usporeno čišćenje i sekrecija štetnih materija iz međućelijskih prostora. Javlja se iz mnogih razloga od kojih najčešći genetička predispozicija, ishrana i nedovoljna fizička aktivnost.

Celulit kvari i najidealniju figuru, i to je glavni motiv da ga ovo leto potpuno eliminišemo!

 Predstavljamo vam korake do figure bez celulita:

1. PREPOZNAJTE U KOJOJ FAZI SE NALAZITE
Redovno šetate, pijete samo vodu, masirate se, pazite šta i koliko jedete, a celulit nikako da ode? Negde sigurno grešite. Kojim anticelulit tretmanima ćete sigurno i najbrže skinuti celulit zavisi od vrste i faze u kojoj se on nalazi. Evo kako da je prepoznate i shodno našim preporukama izaberete idealan tretman.

Prva faza
Opis: Nemate izražen celulit ni kad stojite ni kad ležite ili se on tek nazire, što će na pregledu ustanoviti stručnjaci iz našeg centra.
Rešenje: Limfna drenaža je idealna za vas. Ova vrsta masaže pospešuje protok limfe, a time i cirkulaciju krvi. Najefikasnija je za prevenciju nastanka celulita i održavanje dobrog stanja kože. Ako želite snažniji efekat, onda preporučujemo tretman LPG integral i Pressoterapiju.

Druga faza
Opis: Vaše noge su otekle i teške, a uvećane masne ćelije počinju da pritiskaju krvne i limfne sudove. Zbog toga dolazi do slabijeg snabdevanja tkiva kiseonikom i hranjivim materijama. To dovodi do nakupljanja toksičnih materija koje otežani krvotok ne može da eliminiše.
Rešenje: LPG integral Vanquish ME liposukcija bez kontakta uspešno će rešiti problem jahaćih pantalona.

Treća faza
Opis: Možete da opipate zadebljanja na ugroženim regijama. Reč je o vezivnim i kolagenim vlaknima koja su otvrdnula oko grozdova masnog tkiva. Broj elastičnih vlakana se smanjio, a koža na tim predelima je postala tanja. U ovoj fazi uvećani masni grozdovi još više pritiskaju dubinski sloj kože i celulit postaje upadljivo vidljiv spolja.
Rešenje: AWT terapija akustičnim talasima, Unison i Body progress fizikalna terapija uz korigovanu ishranu.

Četvrta faza
Opis: U ovoj fazi možete da opipate izuzetno čvrste čvorove ispod kože. Ovi čvorovi su izazvani umnožavanjem i skupljanjem vezivnog tkiva koje razdvaja masne grozdove, pri čemu se oni neprekidno uvećavaju. Česte su i bolne upale potkožnog masnog i vezivnog tkiva. Celulit u četvrtoj fazi zove se fibrozni celulit. Ponekad kod mlađih osoba koje treniraju koža izgleda zategnuto i daje privid da celulita nema, ali sa starenjem situacija se dramatično pogoršava.
Rešenje: Kombinacija tretmana Acoustic Wave Therapy, Vanquish i Unison

2. UPOZNAJTE SE SA ANTICELULIT TRETMANOM POGODNIM ZA VAS

UNISON – JEDINSTVENA I IZUZETNO EFIKASNA METODA ZA ELIMINACIJU CELULITA I NEHIRURŠKO ZATEZANJE KOŽE.
Potrebno je samo 4 tretmana da podignete zadnjicu , zategnete stomak i rešite problem masnog celulita.

VANQUISH – HIT U SVETU
Višak kilograma dodatno pogoršava stanje celulita, pa je, osim borbe s njim, važno i smršati. Posle prvog tretmana je moguće izgubiti 2-6 cm u obimu i do 2 kg u težini. Za željene rezultate je potrebno 2-4 tretmana.

ACOUSTIC WAVE THERAPY
Sistem koji udarnim talasima dubine prodiranja od 4cm efikasno uklanja i najtvrdokorniji celulit i zateže kožu. Prema internim studijama koža je nakon samo 3 tretmana čvršća 71%.

LPG ENDERMOLOGIJA
LPG endermologija je neinvazivna procedura, idealna za lečenje celulita koji je nastao nagomilavanjem tečnosti u međućelijskom prostoru. Ova tehnika koju je kreirao LPG još 1986. god. omogućuje 100% prirodno tretiranje vezivnog tkiva za nenadmašne rezultate.

BODIPROGRESS
Bodiprogres predstavlja 3D metodu sinergije ultrazvuka, infracrvenih zraka i galvanske struje. Ovaj jedinstveni spoj omogućava istovremeno zatezanje kože, topljenje masnog tkiva i toniranje muskulature.

PRESOTERAPIJA
Presoterapiju čini inicirana limfna drenaža namenjena za limfna zagušenja u celom telu. Ovoj terapiji se mogu podvrgnuti i trudnice.

3. UKLONITE CELULIT 100%

Nemojte sebi da dozvolite da se osećate bespomoćno kada je celulit u pitanju već krenite u akciju! Zakažite vaš termin u ‘Cellulite Expert Centru’, prepustite se stručnjacima iz te oblasti, skinite celulit 100% i zasenite sve vašom novom, zategnutom figurom!

Cellulite Expert centar, Gajeva 10-12/lok 1, Vračar, tel: 011 240 45 45, 063 415 532
Cellulite Expert centar, Bulevar Umetnosti 13, Novi Beograd, tel: 011 408 91 67, 063 415 520

Da li vi imate celulit i u kojoj ste fazi? Napišite nam u komentarima vaša iskustva sa dosadašnjim tretmanima.

Celulit, kako rešiti celulit, tretmani za celulit

0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *