Prijatelji kluba

Katarina Stojković – Veseli zalogaji

– Diplomirani FON-ovac, sa specijalizacijom za marketing i PR.
– Od 16-te godine u medijima, dostupna ispred i iza kamere. Više od 15 godina urednik i voditelj na radiju, a skoro isto toliko novinar i TV producent različitih televizijskih formata.
– Poslednje 3 godine na poziciji marketing menadžera u jednoj stranoj kompaniji dok  pararleno razvija projekat Veseli Zalogaji, čiji je osnivač i vlasnik.

Katarina:
“Kuvanje je postalo moja opsesija od prvog dana, kada je trebalo svom starijem detetu, nakon 7 meseci isključivog dojenja, pripremiti i nešto čvrsto da pojede. Od čega početi, šta je zdravo, šta bebe vole, šta će je zasititi i konačno naterati da spava čitavu noć? Pitanja su se stalno ređala, a mi smo polako rasli i sticali lepe i zdrave navike u ishrani. Isti princip sam primetila i kod drugog deteta.

Već od druge godine, kada je moja starija ćerka ušla u kolektiv zvani vrtić, nizale su se reči poput: bljak, to ne volim, ovo nije lepo, neću to da jedem i slično. Pošto ova situacija nije prisutna samo u mojoj kući, već kod velike većine, projektom Veseli zalogaji imam za cilj da zajedno nadmudrimo te male pametnice. Zdrava hrana, servirana na zanimljiv način, sigurno će privući pažnju naših izbirljivaca. Za sada se, u mojoj kući, ovo pokazalo kao savršen recept, a nadam se da će tako biti i kod vas. Trudim se da sva jela budu brza za pripremu, a njihov sadrzaj dostupan i pristupačan”.

Tatjana Popović – Totally Wellness

– Sertifikovani health coach, autor, predavač, kreator i organizator “5 dana detoks programa”.
– U ranim dvadesetim seli se u Njujork, gde završava studije health coaching-a na renomiranom i svetski priznatom Institutu za integrativnu ishranu.
– 2014. godine je osniva svoj brend pod nazivom Totally Wellness.

Tatjana:
„Zdravom ishranom sam se počela baviti nakon što mi je, 2005. godine, dijagnostikovan kancer levog bubrega. Prekinuvši hemoterapiju, odlučila sam da uz pomoć prestižnog holivudskog konsultanta makrobiotike, Mine Dobić, pružim šansu ovom režimu ishrane i savladam njegove osnove. Danas živim i radim u Srbiji, aktivno pomažući klijentima da unaprede ishranu i stil života.“

Tamara Ćosić – Lepa svaki dan

– Beauty advisor, make-up edukator i veliki entuzijasta za estetiku i lepotu.
– Diplomirani je ekonomista.
– Profesionalni šminker koji pokreće kurseve šminkanja za sve žene koje žele da se ulepšaju.
– Uči od doktora estetske medicine sa kojima je imala priliku da ostvari saradnju.

 Tamara:
 “Zamislite dete kojem je jedna od prvih reči bila “karmin” i koje je bilo fascinirano lepim, doteranim ženama kojima bi sedelo u krilu i prstom pratilo liniju eyeliner-a i olovke za usne. To dete sam bila i ostala ja, uz danas, prošireno interesovanje i ljubav prema estetskoj medicini.

Sajt Lepa svaki dan je nastao iz moje želje da sve savete i iskustva podelim sa vama jer sam posle četiri godine rada u kozmetičkim kompanijama shvatila da rečenica “Prati svoju strast, ona će te odvesti do tvoje svrhe” ne predstavlja samo slova na papiru, već podsetnik da je moja svrha pomaganje svim ženama i devojkama da budu lepe svakog dana i da se osećaju odlično u svojoj koži kroz savete (od nege, preko šminke, do estetske medicine), preporuke i ohrabrenje.”