Trening 4 – Vežbajte sa Lazarom

Dobrodošli u novi trening sa Lazarom Jeremićem! Inspirisani prolećem i sunčanim vremenom koje nas prethodnih dana prati, želimo da vam pređe u naviku da svakodnevno vežbate i vodite računa o svom zdravlju. Vežbe za skidanje stomaka su tvoj spas. Ima ih toliko, a mi ti u novom treningu  otkrivamo baš one uz pomoć kojih jako brzo tvoj stomak postaje savršeno zategnut i ravan. Vežbe za skidanje stomaka mogu biti zahtevne manje ili više, čak i naporne manje ili više. Ipak, ako želiš dobre stomačne mišiće, od vas se očekuje da ih redovno praktikujete.

Važno je da trbušnjake radite pravilno i da prilikom treninga najviše tada odrade stomačni mišići. I ne zaboravite, ništa ne dolazi preko noći! Trbušnjaci su i dobra vežba za struk, ali i za celulit na stomaku. Imati ravan stomak nije tako teško, a uz prave vežbe za stomak i malo kontrole u ishrani, možete vrlo brzo videti rezultate! Uslov je da se vežbe za skidanje stomaka izvode kontrolisano i pravilno.  Nakon toga čvrst i zategnut stomak je siguran znak da održavate kondiciju.

Vežbe za skidanje stomaka kod žena imaju naročitu pažnju jer je uzak struk je imperativ savršene ženske figure. Pored toga ovaj deo tela je najbolji pokazatelj procenta masti celog organizma i iako se ne može ciljati odakle se gubi na masti. Vežbanjem takođe će smanjiti struk, a i masne naslage sa stomaka.

Lazar se i ovog puta, kao iskusni fitnes trener, potrudio da kroz par jednostavnih vežbi učini da novi trening bude zabavan i koristan!

Danas radimo novi trening i vežbe za stomak. Trening čini 7 vežbi, pri čemu svaku radimo određeni broj ponavljanja (pogledati u videu). Kada završite svih 7 vežbi, ponovite sve isto u još dve serije, ukupno 3. Ovaj trening uradite 3 puta ove nedelje, a ako ste u mogućnosti i više puta.

3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *