Trening 3 – Vežbajte sa Lazarom

Dobrodošli u novi trening sa Lazarom Jeremićem! Trening nogu, poznat kao „leg day“ mnogima je najdraži deo nedeljne trening rutine. Vežbe za noge najčešće spadaju u najteži nedeljni trening, ali on je istovremeno i trening u kojem ćete potrošiti najviše kalorija i najbolje doprineti sticanju željene forme i figure.

Fitnes principi i pokreti koji su sastavni deo krosfit i funkcionalnih treninga postaju sve popularniji jer na efikasan način pogađaju delove tela koji inače nisu aktivni poput kukova i mišiće jezgra. Međutim, u drugom planu ostaju neki drugi, veoma važni mišići koji su nam potrebni kao što su kvadricepsi. Kao i u prethodnim treninzima,  Lazar pokazuje kako da vežbama za noge i stomak  možete dovesti svoju liniju do savršenstva.

Danas radimo vežbe za noge i stomak. Trening čini 7 vežbi, pri čemu svaku radimo određeni broj ponavljanja (pogledati u videu). Kada završite svih 7 vežbi, ponovite sve isto u još dve serije, ukupno 3. Ovaj trening uradite 3 puta ove nedelje, a ako ste u mogućnosti i više puta.

3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *