Smoothie sa malinama i lešnicima

Mame, šta stavljate u smoothie tokom zimskih meseci, kada je ponuda svežeg voća i povrća prilično oskudna? Da li kombinujete dostupno, egzotično voće ili se odlučujete za ono zamrznuto, bobičasto? Podatak koji mnoge dame ne znaju jeste da je Iceberg Salat Centar pripremio sveže bobičasto voće tokom cele zime! Više ne morate da iščekujete proleće da biste okusile maline, jagode i borovnice – sada možete da ih kupite kada god poželite. S tim u vezi, danas smo za vas pripremili recept za smoothie sa malinama i lešnicima, koji je definitivno jedan od najukusnijih smoothie-a a u kome sada možete da uživate i kada je napolju minus! Maline su prebogate antioksidantima, a sadrže i vitamin C pa se preporučuju za prevenciju od prehlada. Prijatno!

Sastojci
– 100 gr malina ICEBERG SALAT CENTAR
– 2 kašike ovsenih pahuljica
– 200 ml bademovog mleka
– 10 lešnika
– 1 banana
– 1 kašika meda

Uputstvo za pripremu
1. Ubacite sve sve sastojke u ublender i blendirajte dok se smesa ne ujednači.
2. Servirajte sa dodatkom leda.

Napišite nam u komentarima kako je uspeo vaš smoothie sa malinama i lešnicima i prijavite se na naš newsletter kako biste dobijale najnovije recepte i savete o ishrani direktno na vašu e-mail adresu.

Za klub zdravih navika: Katarina Stojković, Veseli zalogaji

smoothie sa malinama-maline-smoothie-vitamin c-slatko-dezert-zdravo-doručak-užina-napitak-piće-recept-Iceberg Salat Centar

2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *