Ko će pobediti?

Mame, kako vi provodite neradna jutra? Da li ustanete prve pa odmah krenete da pripremate doručak za ukućane i rasklanjate po kući ili se budite zajedno sa decom i razvlačite po krevetu? Mama Marija voli da odmara vikendom pa zato čeka da je Maksim probudi kako bi uživala sa njim pričajući i grleći se. Ona se trudi da nedeljna jutra budu sadržajna pa često izmisli neku kreativnu igru ili uzbudljivu zanimaciju za Maksima.
Danas se takmiče ko će duže moći da drži ananas stopalima u veoma nezgodnom položaju.

porodica-sreća-vikend-jutra-ananas-Iceberg Salat Centar

Šta mislite, ko je prvi ispao? Maksim! Ali nema veze, on je srećan jer je korak bliže tome da dobije ceo ananas! Naime, mama i tata su mu obećali da je ananas njegov ako izdrži barem 30 sekundi…i uspeo je! Mmm, još kada se ananas pomeša sa domaćom granolom i tome doda grčki jogurt – idealan doručak u najavi!

porodica-sreća-vikend-jutra-ananas-Iceberg Salat Centar

I takmičenje se nastavlja! Ko će pobetiti, šta mislite?

Najlepši momenti su oni provedeni sa porodicom, bez tenzije oko posla i tekućih obaveza. Zato je veoma važno da se supruznici druže, komuniciraju, dopunjuju, zezaju, smeju, vole i po mogućnosti, imaju neku svoju priču koja se razlikuje od drugih, nešto što njihov brak čini jedinstvenim. Psiholozi smatraju da je ta “tajna veza” zapravo formula za dugačak i srećan brak.

I…za one koji su sa nestrpljenjem čekali informaciju  – Marija je pobedila!

porodica-sreća-vikend-jutra-ananas-Iceberg Salat Centar

2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *