Magično putovanje kroz Tajland

Tajland. Jedan jedini. Očaravajući. Egzotična destinacija koja zaustavlja dah neverovatnom prirodom, monumentalnim hramovima, inspirativnom kuhinjom i najlepšim plažama na svetu. Uzevši sve ovo u obzir, naša ISC porodica se odlučila da svoj dugo očekivani, 10-odnevni odmor provede baš u ovoj dalekoj jugoistočnoj aziskoj zemlji. Malo je reći da je Maksim bio oduševljen!

Porodično putovanje na Tailand

Prvih 5 dana su obilazili glavni grad, Bangkok, u kome je Maksim upoznao sve čari koje ova metropola Tajland nudi – blistave hramove, spektakularne tržne centre, zanimljive ulične atrakcije, vožnje nezaobilaznim tuk tukom, raskošne pijace, egzotičnu hranu i gostoljubive domaćine. Drugih 5 dana su posvetili istinskom uživanju i to na ostrvu Ko Čang (Ostrvu slonova), drugim najvećim ostrvu na Tajlandu. Pored slonova koji su glavna atrakcija, Maksima su oduševile i duge bele peščane plaže, tirkizno more, palme i druga tropska flora. Pokušaj surfovanja i ronjenja će mu zauvek ostati u sećanju, budući da je ove nesvakidašnje stvari po prvi put probao baš na ovom posebnom mestu.

Porodica Đurovski ide na Tailand

Bliži se kraj njihovog putovanja i Maksim ima samo jednu molbu – da se što pre svi zajedno ponovo vrate na Tajland! Uživajte sa decom, pokažite im sve lepote prirode, izvedite ih iz svakodnevne rutine i po mogućnosti, pružite im doživljaj za pamćenje, nešto što će ostati u njihovim glavicama za ceo život.

Magično putovanje kroz Tailand

Da li ste pročitali kako se porodica Đurovski sprema za odmor?

0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *