Pika-buuu

Marko i Maksim postali su pravi tim! Od kako ih je mama Marija prošle nedelje ostavila same jedan ceo dan, nerazdvojni su…i sve se promenilo! Mama je dobila više vremena za sebe jer je Marko preuzeo dosta obaveza oko Maksima a Maksim je oduševljen jer tata stalno vadi nove fore iz rukava.

porodica-sreća-dete-deca-roditelji-mama-tata-zdravo-igrice-Iceberg Salat Centar

Mama Marija je ubrzo shvatila da svaka dobra strana obično ima i neku ne tako sjajnu. Provodeći toliko vremena zajedno, njih dvojica su se ne samo zbližila već i kreirala neke svoje fore i fazone pa su počeli da koriste svaki priliku da je zezaju! Često se zavuku ispod stola ili kreveta, iskoče i prepadnu je, sakriju joj stvari svuda po kući pa se igraju „vruće-hladno“ sa njom dok ih ne nađe, a danas dok je uživala u svom „spa-danu“, pratili bi je gde god da ode, igrajući pika-bu pored nje tako da ne može na miru da se opusti.

porodica-sreća-dete-deca-roditelji-mama-tata-zdravo-igrice-Iceberg Salat Centar

Ona se trudila svim silama da ih ignoriše i da se pravi da joj ne smetaju ali je Marko bio jako uporan u nameri da je uključi u njihove igrice. Dok je ležala i uživala, skinuo joj je krastavac sa oka i pojeo, objasnivši da je mislio da „služi za jelo, ne za podočnjake“. Iziritirana, Marija samo što nije započela raspravu ali je već posle par sekundi shvatila koliko je sve komično i prasnula u smeh!

Porodica Đurovski se iznova trudi da svaki dan obogati novim sadržajem koji je Maksimu i njima interesantan. Na taj način, Marko i Marija svoj odnos čine svežim i zabavnim a detetu pružaju detinjstvo koje će pamtiti.

Kojim aktivnostima vi obogaćujute vašu svakodnevnicu?

porodica-sreća-dete-deca-roditelji-mama-tata-zdravo-igrice-Iceberg Salat Centar

0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *