Green smoothie

Dame, kako vi i vaša deca svakodnevno unosite potrebne vitamine u organizam? Da li grickate voće i povrće, koristite suplemente ili jednostavno nemate dovoljno vremena da o tome razmišljate pa je unos vitamina kod vas stihijski? Redovan i kontinuiran unos vitamina je neophodan kako bi naš organizam bio vitalan i naš imuni sistem normlano funkcionisao.

Najefikasniji i najbrži način da unesete dnevnu dozu vitamina u telo jeste da kombinujete razno voće i povrće i tako napravite miks u vidu „on-the-go“ smoothie-a. Proces traje 5 do 10 minuta a rezultat će iznova činiti čuda za vaše zdravlje.

Danas vam predstavljamo jedan takav recept, koji je odličan za detoksikaciju organizma! U pitanju je green smoothie sa 4 vrste zelenog povrća. Ukoliko ste u žurbi, možete ga poneti sa sobom i kao zamenu za obrok. Uživajte hraneći se zdravo!

Sastojci
– 1 šaka listova maslačka
– 1 šaka rukole ICEBERG SALAT CENTRA
– 1 šaka brokolija
– 1 štap celera (oko 50-60 cm)
– 1 šaka šargarepe ICEBERG SALAT CENTRA
– 1 limun
– ½ grejpfruta
– 3 dl vode

Uputstvo za pripremu
1. Izblendirajte sve sastojke i servirajte sa ledom.

Napišite nam u komentarima kako je vaš green smoothie uspeo i prijavite se na naš newsletter kako biste dobijale najnovije recepte i savete o ishrani direktno na vašu e-mail adresu.

Za klub zdravih navika: Tatjana Popović, Totally Wellness

unos vitamina-Iceberg Salat Centar-smoothie

4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *