Šta su fusion salate?

FUSION SALADS by ICEBERG SALAT CENTAR

Nesvakidašnji doživljaj pomešanih ukusa, uokviren skladnom harmonijom, je inovacija u kreiranju svakog zalogaja Fusion salate. Fusion salate su potpuno različite kombinacije slatkog, slanog, kiselog ukusa raznolikih namirnica koje će svojim zajedništvom pružiti jedinstveno zadovoljstvo. Probudiće u vama osećaj moći nad sopstvenim životnim stilom i slobodu da se prepustite uživanju. U toplini vaših domova se među prvima mogu naći novi veličanstveni ukusi salata poput Welcome Hawaii, Mexico with Love, London Life, Alaska in Heart, Oriental Spirit, Vegan Mystery, Waldorf Fresh & Honey.

Negujući tradiciju i kulturu zemlje iz koje je potekla svaka salata, pružamo joj priliku da se upozna i sprijatelji sa drugim salatama na globalnom nivou. Kruna tog poznanstva će biti prava fuzija ukusa. Svako prijateljstvo je čudesno, turbulentno, nezaboravno i ostavlja trag, poput pečata autentičnih salata Iceberg Salat Centra.

Obožavaćete jedinstvo ukusa multikulturalnih zalogaja. Boje koje će krasiti vašu trpezu doprineće vrhunskom hedonizmu. Ne morate boraviti na drugom kontinentu da biste uživali u autentičnom obroku. Želimo da i vi budete deo tog svetskog gastronomskog trenda koji smo pažljivo kreirali zajedno sa našim timom kuvara. Spojivši iskustvo, porodičnu tradiciju, trendove i ukuse kuhinja sa različitih destinacija, donosimo vam izazovno kulinarsko osveženje.

Fusion salata, sastoji se od specifične strukture koja je čini savršeno izbalansiranim obrokom. Njen bogati sastav je u osnovi sačinjen od miksa zelenih salata kojima se dodaju ugljeni hidrati na koje se nadograđuju proteini, da bi završnica, u vidu odgovarajuće kombinacije voća, povrća i dresinga zaokružila i oplemenila njen sočan ukus, čineći kompletan obrok.

Nov standard ukusa salate!

Poručite i dostavljamo za vas:

12

2 komentara

    1. Draga Gordana, hvala vam. Pišite nam koja vam se najviše dopada i probajte i Fusion slatkiše.
      Vaš Klub Zdravih Navika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *