Popusti i pogodnosti Vip kartice Kluba zdravih navika

Dragi pratioci Kluba zdravih navika,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da imate priliku da postanete VIP član Klubazdravih navika i ostvarite niz benefita i pogodnosti prilikom kupovine proizvoda ili korišćenja usluga kod partnera programa Vip kartice Kluba zdravih navika, a nameri i želji da se Vama, našim vernim pratiocima i potrošačima, kompanija Iceberg salat centar zahvali na ukazanom poverenju.

Sve što je potrebno da biste postali Vip član Kluba zdravih navika jeste da se registrujete putem elektronske prijave na našem web sajtu: www.klubzdravihnavika.rs,  a Vašu personalizovanu karticu Vip Kluba zdravih navika kompanija će dostaviti na Vašu kućnu adresu navedenu u elektronskoj prijavi.

PARTNERI I POPUSTI

1. Fit Pass

FitPass je nastao u Beogradu, sa idejom da Vam omogući da neograničeno vežbate različite vrste sportova u više od 600 sportskih objekata širom Srbije, po ceni samo jedne mesečne članarine. Na ovaj način imate priliku da tokom jednog meseca pristupite velikom broju različitih sportskih objekata koji Vam nude više od 40 različitih sportskih disciplina. Listu objekata koji su u sistemu, možete pronaći na sledećem linku: https://fitpass.rs/objekti

Popust i mehanizam: Uz Vip karticu Kluba zdravih navika pri kupovini Fit pass kartice na prodajnom mestu lično, odmah ostvarujete 15% popusta na jednu odabranu mesečnu članarinu u okviru Fit pass programa. Dovoljno je da pri kupovini samo pokažete svoju VIP karticu Kluba zdravih navika. Popust trenutno nije moguće ostvariti pri kupovini online.

Prodajna mesta:

– TC City Passage, Obilićev venac 18 – lokal 5.17, Beograd
– TC Mercator Novi Beograd, Bulevar umetnosti 4, 1. sprat, Beograd

2. NIKE

Nike je najveći svetski brend u oblasti proizvodnje sportske opreme, sa tradicijom dugom preko 55 godina. Nike proizvodi namenjeni su profesionalnim sportistima, sportskim entuzijastima, kao i ljudima koji cene moderan dizajn i vrhunsku izradu. Osnovne kategorije koje su zastupljene u prodajnom asortimanu namenjene su ljudima koji se bave trčanjem, treningom, košarkom, fudbalom, a poseban deo asortimana namenjen je deci.  

Popust i mehanizam: Uz Vip karticu Kluba zdravih navika ostvarujete 20% popusta na kupovinu kompletne TRAINING I RUNNING kolekcije (izuzev artikala koji su već na sniženju), u NIKE radnjama, na dole navedenim prodajnim mestima. Popust nanavedene kolekcije možete ostvariti neograničen broj puta tokom jednog meseca. Dovoljno je samo da prilikom kupovine pokažete svoju VIP karticu Kluba zdravih navika.

Prodajna mesta u kojima možete ostvariti popust:

– Nike shop, TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4, Novi Beograd
– Nike shop, TC Ada mall, Radnička 9, Čukarica, Beograd
– Nike shop, TC Promenada, Bulevar oslobođenja 119, Novi Sad
– Nike shop, Bulevar Kraljice Marije 56, Kragujevac
– Nike shop, Obrenovićeva 42, Niš

3. Osteria Mozzarella

Osteria Mozzarella je mesto istinskih ljubitelja italijanskih specijaliteta! Nalazi se u bloku A na Novom Beogradu. U pitanju je restoran koji privlači kako interesantnim konceptom italijanske kuhinje, tako i upečatljivim ličnim potpisom koje ovdašnjim jelima daje poznato ime naše gastro scene, šef kuhinje Dejan Stanković. Svaka stranica menija predstavlja jednu oblast u Italiji, dok prijatan enterijer i lepa letnja bašta, otvorena kuhinja i diskretna usluga čine ambijent koji inspirišu na kreativno kulinarsko putovanjepopularnom „čizmom“.

Popust i mehanizam: Uz Vip karticu Kluba zdravih navika ostvarujete 10% popusta pri svakom odlasku u restoran Osteria Mozzarela. Pri prvom odlasku u restoran potrebno je da od osoblja zatražite da Vašu karticu unesu u sistem i moći ćete već tada da ostvarite popust, a svakog narednog puta je dovoljno da pre nego što zatražite račun od osoblja pokažete Vip karticu Kluba zdravih navika. Popust možete koristiti više puta utoku jednog meseca.

Lokacija: Uroša Martinovića 31, A blok, Novi Beograd.

4. Celulit Expert

Celulite Expert medical – aesthetic – spa centar je već 10 godina jedan od najmodernijih centara u Beogradu, gde možete dobiti profesionalnu uslugu fizikalne terapije, podmlađivanja i estetskih procedura u oblasti mršavljenja i lečenja celulita, nege i podmlađivanja. Za rezultate koje postižu zaslužne su godine edukacije, najkvalitetniji preparati i aparati najnovije generacije koji omogućavaju brze i trajne rezultate u procesu mršavljenja, oblikovanja tela i usporavanja starenja.

Popust i mehanizam: Uz Vip karticu Kluba zdravih navika ostvarujete popust od 15% na sve odabrane pakete tretmana za lice i telo. Potrebno je da telefonskim putem kontaktirate Celulit Expert centar kako biste zakazali Vaš termin za besplatne konsultacije. Prilikom konsultacije, na osnovu individualnog pristupa, Vaših želja, a potom i procene stručnjaka iz centra određuje se adekvatan paket tretmana za lice i telo koji Vam je potreban. Prilikom plaćanja potrebno je da pokažete svoju karticu kako bi Vam se zaračunao popust na odabrane usluge. Popust možete koristiti više puta u tokujednog meseca.

Lokacija 1: Gajeva 10-12/lok. 1, Vračar
Kontakt: 011/240-45-45, 063/41-55-32

Lokacija 2: Bulevar Umetnosti 13, Novi Beograd
Kontakt: 011/408-91-67, 063/41-55-20

5. Dr. Gifing Hrono Centar   

Dr. Gifing, centar za preventivnu medicinu i program ishrane, osnovan je 2003. godine od strane dr. Ane Gifing. Petnaest godina rada posvetili su edukaciji i prevenciji gojaznosti, metabolizma i poremećaja. Program ishrane Dr. Gifing je rezultat višegodišnjeg iskustva u praksi i školovanju u najpoznatijim svetskim zdravstvenim centrima kao i saradnje sačuvenim stručnjacima iz domena antiejdžing medicine. Prvi je takve vrste registrovan upravo u Srbiji. U okviru dijagnostičkog centra koji primenjuje program ishrane Dr. Gifing obavljaju se neophodne analize u cilju utvrđivanja postojećeg zdravstvenog stanja.

Popust i mehanizam: Uz Vip Karticu Kluba zdravih navika ostvarujete 20% popustana nutricionističke i metaboličke preglede. Potrebno je telefonskim putem kontaktirati Dr. Gifing centar kako biste zakazali Vaš termin za konsultacije, a nakon čega ćete odabrati jednu od ponuđjenih usluga u okviru nutricionističkog ili metaboličkog pregleda. Popust možete koristiti više puta tokom jednog meseca a da biste ga ostvarili dovoljno je da samo prilikom plaćanja pokažete svoju VIP karticu Kluba zdravih navika.

Lokacija: Ilije Garašanina 22, Palilula-Beograd.
Kontakt: 011/635-06-35
Websajt: www.drgifing.com

6. Veseli zalogaji

Katarina Stojković je osnivač bloga ,,Veseli zalogaji,, na kome servira zdravu hranu nazanimljiv način koja privlači pažnju deci. Trudi se da sva jela budu brza za pripremu, a njihov sadržaj dostupan i pristupačan. Izgradite zdrave navike u ishrani dece, maštovito kreirajući svaki zalogaj! Pored bloga, knjiga „Veseli zalogaji“ prepuna je zanimljivih ideja i konkretnih recepata, a mnogi od njih mogu biti i samo inspiracija za neke Vaše nove kreacije! Tanjir Veseli zalogaji je kreativan, maštovit, zabavan i mudar poklon za sve mališane. Ukoliko klinci nisu ljubitelji zdravih obroka, ovaj tanjir će rešiti sve probleme roditelja. Servirajte voće, povrće ili meso na zabavan način, uključite dete u proces pripreme i serviranja i obroci će postati prava zabava.

Popust i mehanizam:  Uz Vip karticu Kluba zdravih navika ostvarujete 10% popusta prilikom online kupovine veselog tanjira i knjige Veseli zalogaji. Popust važi samo ukoliko kupujete oba proizvoda zajedno. Porudžbinu možete izvršiti tako što ćete pisati na e-mail adresu: katarina@veselizalogaji.rs, a popust se ostvaruje slanjem fotografije ili scan-a vaše Vip kartice Kluba zdravih navika.

***

Klub zdravih navika će se truditi da listu svojih Vip partnera članstva unapređuje, sve u cilju pružanja većeg broja pogodnosti i benefita korisnicima Vip kartice Kluba zdravih navika.

O spisku aktualnih partnera moći ćete da se informišete putem našeg web sajta: www.klubzdravihnavika.rs, na ovoj stranici koja će redovno biti ažurirana, kao putem newslettera.

Sve detaljnije informacije o Vip članstvu Kluba zdravih navika nalaze se u okviru Opštih uslova i Pravila korišćenja Vip kartice Kluba zdravih navika.

Ukoliko imate pitanja vezana za upotrebu, korišćenje, pravila i pogodnosti Vip kartice Kluba možete se obratiti kompaniji putem sledećeg emaila: info@klubzdravihnavika.rs.

Kompanija napominje da su napred navedeni partneri Vip članstva odredili načinuslove, obim upotrebe Vip kartice Kluba zdravih navika prilikom korišćenja njihovih usluga ili kupovine proizvoda, te Vas molimo da se u slučaju bilo kakvog postupanja protivno napred navedenim i utvrđenim pravilima i mehanizmima od strane nekih od naših partnera Vip članstva obratite kompaniji podnošenjem reklamacije, pritužbe ili obaveštenja na mail: info@klubzdravihnavika.rs.

Kompanija će nastojati da odmah odgovori na Vašu reklamaciju, a najkasnije roku od 15 dana od dana prijema iste.

Ističemo da je Vip kartica Kluba zdravih navika lična, i da je samo Vi možete koristiti, te da je za ostvarivanje popusta upravo potrebno da karticu date na uvid ovlašćenim licima prilikom svake kupovine ili korišćenja usluga kod nekog odnaših partnera Vip članstva.

Svaki od naših partnera Vip članstva ima pravo da traži Vip karticu Kluba zdravih navika na uvid, a svaka zloupotreba kartice povlači za sobom sankcionisanje od strane kompanije u vidu prestanka važenja iste, a samim tim i svojstva člana Vip Kluba zdravih navika i daljeg ostvarivanja pogodnosti.

Svi napred navedeni popusti i pogodnosti ostvaruju se već prilikom prve kupovine ili korišćenja usluga kod naših partnera Vip članstva, dok kod nekih od partnera popust možete koristiti i više puta tokom jednog meseca, te Vas molimo dapažljivo pročitate napred navedene instrukcije o popustima i mehanizmima ostvarivanja istih.

Molimo Vas da se pre nego što upotrebite Vašu Vip karticu Kluba zdravih navika kod nekog od naših partnera Vip članstva, informišete upravo na ovoj stranici aktualnim popustima.

Kompanija posebno napominje da napred navedene pogodnosti može ostvarivati samo registrovani član Kluba zdravih navika, koji se saglasio sa Opštim uslovima pravilima korišćenja Vip kartice Kluba zdravih navika i Politikom privatnosti.